Hyra lokal

Vad kostar det?

105kr/timmen – Föreningar, sammanslutningar, enskilda, fackliga organisationer, studieförbundens verksamhet samt Trollhättans Stad.
Som skaparförening kan du även ansöka om ett föreningsmedlemsskap och på så sätt få använda lokalen återkommande gånger.

160 kr/timmen – Företag, företagsföreningar, högskolor eller därmed jämförbara utbildningsinstitutioner samt annan verksamhet av kommersiell karaktär.

 

Vem får hyra?

Alla ovanstående nämnda typer av verksamheter får hyra hos oss, dock är hamnkontoret inte en festlokal så denna typ av förfrågningar undanbedes.

 

Vad ingår?

Vi ser till att lokalen är städad och att den är öppnad när ni kommer. I hyran ingår att använda sig av pentry (kaffemaskin, spisplatta, mikrovågsugn, diskho, porslin) om så önskas. Inga maskiner eller material som finns i lokalerna får användas om inte detta är överenskommet.

Lokalen ska återställas i befintligt skick efter uthyrning (diska och ställ iordning).

 

Lokalerna

ommöblerta

Stora lokalen (se bild ovan), sittplats för ca 25 st personer, samt mindre umgängesyta med soffa och fotölj. Kan även möbleras om för att få plats med fler stolar så att ett 50tal personer får plats.

Konferensrummet, plats för max 10 st personer

boka!